RIJSCHOOL BOEF

RijschoolBoef heeft 40 jaar ervaring in het opleiden van, vooral jonge, mensen. Daarom kunnen we inmiddels lezen en schrijven met onze jeugdige klanten en kennen we hun tegenwoordige interesses. We spelen goed in op hun opspelende onzekerheden en stellen ze op hun gemak.

Het gezamenlijke doel, namelijk het behalen van het rijbewijs, wordt makkelijker door deze prettige manier van samenwerking tussen klant en rijinstructeur. En dat komt de rijlessen zeker ten goede.

We beschikken over een aantal moderne lesauto’s, waaronder een Volkswagen Golf en een Mercedes-Benz. Luxe auto’s, gemaakt en ingericht voor een goede en comfortabele rijles. Bovendien heb je bij RijschoolBoef de keuze in een handgeschakelde auto of een automaat.

Overigens kan je bij ons ook terecht voor een opfriscursus en verzorgen wij ook rijlessen, speciaal voor mensen met faalangst en/of examenvrees.

We hanteren een professionele en integere aanpak, volgens het laatste model van de opleiding rijinstructeur. Een opleiding die vernieuwend is en gericht is op een toekomstige stijl voor rijinstructeurs. Wellicht doe jij daar je voordeel mee en haal je bij ons snel je rijbewijs.

Natuurlijk is ook jouw eigen inzet belangrijk, net als de tijd die je bereid bent erin te steken.

Maar bovenal willen we jou rijlessen bieden, die ontspannen en gezellig verlopen.

Oók dat hoort namelijk bij onze vernieuwende manier van (rij)lesgeven!

Tijdens de rijlessen zullen veel plaatsen worden aangedaan. Zo oefenen we vooral in Zoetermeer, Bleiswijk en Leidschenveen. Maar ook andere plaatsen als Moerkapelle, Nootdorp, Benthuizen, Pijnacker en Hazerswoude-Dorp zullen zeker niet worden overgeslagen.

RijschoolBoef werkt uitsluitend met gecertificeerde instructeurs. Allemaal zijn zij in het bezit van een Verklaring omtrent gedrag (VOG), niet ouder dan een jaar.

En omdat wij actuele kennis zwaar vinden wegen, zoeken onze instructeurs met enige regelmaat de schoolbanken weer op. Zo blijven zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen én de laatste wijzigingen in de wet -en regelgevingen over het verkeer.