Ook automaat lessen!!

rijschool Benthuizen

Van je rijbewijs heb je levenslang plezier. Maar je moet het wel eerst halen.

Kies je voor de goedkoopste? Of wil je liever kwaliteit lessen in een luxe goede auto voor de goede prijs.

Als je kiest voor Rijschool Boef kies je voor de rijschool in Benthuizen!
40 jaar ervaring in het opleiden van vooral jonge mensen richting hun examen. In Benthuizen hebben wij een super goede infrastructuur (wegen) voor het geven van rijles. Door de goede mix van goed aangelegde wegen, smalle straatjes, bruggen, stoplichten en soms druk verkeer leer je makkelijker hoe het in het verkeer werkt.

Benthuizen en omgeving is veel minder complex rijden dan bijvoorbeeld Den Haag of Rotterdam. Dus samen met een goed opgeleide rijinstructeur die jou taal spreekt en voelt wat jij voelt is het voor jou flex om snel je rijbewijs te halen.

Rijschool Boef kan je perfect voorbereiden op je praktijkexamen bij het CBR. Schrijf je nu in bij de nummer 1 rijschool van Nootdorp en les in een luxe Golf of Mercedes c-klasse met de nieuwste tools aan boord die een auto van deze tijd gewoon moet hebben.
Dus, schrijf je vandaag nog in. En krijg je eerste les gratis(bij een pakket)!

RIJLESSEN IN HANDGESCHAKELD MAAR OOK AUTOMAAT!!

Rijschool-BOEF-automaat-en-schakel-auto-zoetermeer

Geslaagd

Rijschoolboef-in-een-keer-geslaagd-rijbewijs-zoetermeer
Rijschoolboef-in-een-keer-geslaagd-rijbewijs Zoetermeer Beste-rijschool -Zoetermeer
Rijschoolboef-in-een-keer-geslaagd-rijbewijs Zoetermeer Beste-rijschool -Zoetermeer
Rijschoolboef-in-een-keer-geslaagd-rijbewijs-zoetermeer

Deze TOPPERS zijn in 1 x geslaagd voor hun rijbewijs. SUPER GOED GEDAAN!!!! Bedankt voor de gezelligheid en de mooie verhalen tijdens de lessen. En de persoonlijke dingen die we deelden met elkaar. Wij wensen jullie heel veel veilige kilometers en rijplezier.

Rijschoolboef-in-een-keer-geslaagd-rijbewijs-zoetermeer
Rijschoolboef-in-een-keer-geslaagd-rijbewijs-zoetermeer
Beste-rijschool-Zoetermeer
Rijschoolboef-in-een-keer-geslaagd-rijbewijs-zoetermeer

Deze TOPPERS zijn in 1 x geslaagd voor hun rijbewijs!!!! Ik ben trots op jullie. Bedankt voor de gezelligheid en de mooie verhalen tijdens de lessen. En de persoonlijke dingen die we deelden met elkaar. Wij wensen jullie heel veel veilige kilometers en rijplezier.

Rijschoolboef-in-een-keer-geslaagd-rijbewijs-zoetermeer
Zoetermeer RijschoolBoef in 1 keer geslaagd

Deze TOPPERS zijn geslaagd voor hun rijbewijs!!!! Bedankt voor de gezelligheid en de mooie verhalen tijdens de lessen. En de persoonlijke dingen die we deelden met elkaar. Wij wensen jullie heel veel veilige kilometers en rijplezier.

Klaar om meer te ontdekken?

Meld je vandaag nog vrijblijvend aan!

rijbewijs

RIJBEWIJS B

Theorie-examen: Vanaf 16 jaar.
Praktijkexamen: Vanaf 17 jaar in het kader van 2toDrive, rijlessen volgen mag vanaf 16,5 jaar. Wilt u niet meedoen aan 2toDrive, dan is de minimumleeftijd om examen te doen 18 jaar.
Met een rijbewijs B mag u :
• motorvoertuigen op vier wielen besturen met een maximale massa van niet meer dan 3.500 kg en niet meer dan 8 personen vervoeren (exclusief bestuurder).
• een aanhanger trekken van maximaal 750 kilo (lege gewicht + laadvermogen
• een aanhanger trekken van meer dan 750 kilo als de auto en de aanhanger samen niet boven de 3.500 kilo (lege gewicht + laadvermogen) uitkomen.

 

Met wie heeft u allemaal te maken

Wilt u uw rijbewijs halen dan krijgt u met de volgende partijen te maken:
• Rijschool: Voor het nemen van rijlessen.
• CBR: Voor theorie- en praktijkexamen, tussentijdse toetsen en de beoordeling of u lichamelijk en geestelijk gezond bent om te mogen rijden.
• Gemeente: Voor de aanvraag van uw rijbewijs.
• RDW: Wij beheren het rijbewijzenregister en zijn verantwoordelijk voor het afgeven van het rijbewijs. Is het tijd om uw rijbewijs te verlengen? Dan krijgt u van ons een brief.

 

Geldigheid

Een rijbewijs is 10 jaar geldig. Voor personen met een leeftijd van 75 jaar of ouder en personen met een rijbewijs C of D is het rijbewijs 5 jaar geldig. Bij een medische beperking of voor personen tussen 65 en 70 jaar kan een rijbewijs ook korter dan 10 jaar geldig zijn.